Intervju med Ruth Kinna – anarkism.info podast #30

In this English language episode of the anarkism.info podcast, Trym gets in touch with scholar and researcher Ruth Kinna for an interview about anarchism, research and her work on Peter Kropotkin and the Anarchist Studies journal. Listen to learn more about anarchist research, anarchist constitutionalism and how you can get involved.

I detta engelskspråkiga avsnitt av ainfo-podden pratar Trym med forskaren Ruth Kinna om anarkism, Peter Kropotkin och tidskriften Anarchist Studies. I avsnittet får vi även höra om forskning kring anarkism i allmänhet, anarkistiskt konstituerande och hur du själv kan bli en del av allt det här.

Anarchist Studies Journal

Anarchist Studies Blog

Intro/outromusik: D4RKSTAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.