Intervju om Stoppa Marschen – anarkism.info podcast #13

I detta avsnitt träffar vi Pelle och Maja från Stoppa Marschen. De berättar om sina förberedelser och förhoppningar inför den motaktion som Stoppa Marschen planerar i Uppsala 1:a maj, med syfte att stoppa nassarna i NMR från att marschera i staden. Vi pratar bland annat om betydelsen av mobilisering, solidaritet och varför det är viktigt att aktivt hindra nassar från att synas på våra gator.

För kontakt med Stoppa Marschen, se deras FB, Twitter eller mejla på [email protected]

Anarkism.info podcast styr både upp egna samtal och tar in material utifrån, som föreläsningar eller dylikt. Vill du bidra med material eller ge oss respons så maila [email protected] eller skriv till oss på vår fb-sida.

Om du inte kan spela avsnittet ovan, så finns det även tillgängligt på vår youtube-kanal.

Kommentarer

  1. morsning korsning

    Jättebra intervju, om en kommande, viktig händelse! Kul att ni fick till det! Relevanta och bra frågor, intressanta svar, intressant samtal. ( Kanske lite långt, om man som jag har kass koncentration.. får pausa ibland.. Jag vill kunna ladda ner poddar också..)

    Hoppas Pelle, Maja och dom andra i Uppsala lyckas bra med själva föreberedelserna. Låter som det på intervjun iaf, och föreberedelser är ju viktigt. Finns en del småsaker som jag ofta tycker missas i föreberedelser. Bra svar från Pelle och Maja iaf. Att många känner för det och kan ta sig dit, så att det blir många motdemonstranter i Uppsala den 1 maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.