Bojkotta Chile!

Sprid! Bojkotta #Chile!

Läget är akut! Världen måste veta att i Chile dödar, torterar, misshandlar och fängslar staten sina medborgare för att de utövar sin rätt att demonstrera. Bakom detta finns de rika kapitalisterna som ställer krav på hårdare tag. Snälla vänner, läget är akut. Bojkotta viner, avokadon, äpplen, alla produkter som kommer från Chile. Och stöd de demonstrationer och kampanjer som anordnas överallt.
#internationellsolidaritetnu #bojkottachile #chileförrättenattvaraifred

Kommentarer

  1. the_fuckup

    Lätt att bojkotta chilenska produkter för mig iofs, som ändå nästan aldrig dricker vin eller äter avokado eller importerade äpplen. Eller köper speciellt mycket ändå. Har inte sett någon demo i min stad än, men om det dyker upp någon får jag försöka ta mig dit.

    Förresten.. Finns det ingen risk att fattiga arbetare i Chile drabbas av bojkott? Jag litar på Amalia och bojkottar ändå.
    Bra som vanligt av Amalia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.