16 anarkism.info podcast – Kravallsamtal #4 – Mordet på George Floyd

I det här avsnittet pratar vi om mordet på George Floyd. Droppen som fick bägaren att ännu en gång rinna över i USA. Om protester, upplopp, om rasismen och polisbrutaliteten, om politiken och de olika rörelser och ideologier som nu försöker agera i en snabbt skiftande situation. Vi pratar också om Sverige, skillnader och likheter, samt vad vi kan lära oss av situationen för vår egen vardag och organisering.

Anarkism.info podcast styr både upp egna samtal och tar in material utifrån, som föreläsningar eller dylikt. Vill du bidra med material eller ge oss respons så maila [email protected] eller skriv till oss på vår fb-sida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.