(Trump-) 2020-2021- anarkism.info podcast #19 – Kravallsamtal #5

Avsnitt nummer 5 av våra kravallsamtal, där vi pratar lite mer fritt om några utvalda ämnen eller vad som faller in. Den här gången pratar vi om det gamla och det nya året. Som ofta har Trump varit i farten igen, så det blev mycket om stormandet av Capitolium, men också lite om smått och stort under 2020, och några tankar om 2021. Bland annat nämns AFA Stockholm, ockupationen i Blodstensskogen, upploppen i Malmö, BLM-demon och en djurrättsaktion ordnad gemensamt av en rad grupper under namnet Sambandscentralen.

Anarkism.info podcast styr både upp egna samtal och tar in material utifrån, som föreläsningar eller dylikt. Vill du bidra med material eller ge oss respons så maila [email protected] eller skriv till oss på vår fb-sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.