Comments

  1. Juan Pedro

    Hej, jag förstår inte. Jag har precis upptäckt denna sidan och är mycket peppad. Men vad är det för anarkistiskt med att vädja till politiker att de ska tvinga unga människor att vistas på institution? Det är ju det som står i Barnkonventionen, att skolan ska vara obligatorisk, se bild.

    1. Amalia

      Serien handlar ju om barns rattigheter att ga till skolan, inte skyldigheter. Seriernna ar alltid ur perspektivet icke vita manniskors erfarenheter, som anarkist kan en naturligtvis tycka att gifta sig e borgerligt och att ga till skolan e en indoktrinationsverktyg men for manga manniskor som lever “ilegal” i Europa, detta e endas lilla mojligheter att fa en chance att fly fran doden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.