Reportage om lördagens demonstration mot slavhandeln i Libyen

Igår lördag eftermiddag så samlades det i stort sett minst ett tusentals medmänniskor ute på Sergels Torg, Stockholm som valde att visa solidaritet med människorna från olika delar av Afrika som har sedan flera år sedan sålts som slavar men har redan nu under de senaste dagarna uppmärksammats i media (CNN bl.a) blivit behandlade som omänskliga objekt i Libyen. Det finns mycket att säga om hur demonstrationen gick som det gick, men också om hur det gick i övriga delar av landet.

Det hölls bra tal av icke vita som uppmanade andra medmänniskor att visa solidaritet och att stå upp för kampen för mänskliga rättigheter och värderingar som behövs. Vi ska alltid komma ihåg att vara öppna med att hjälpa dom som lever under dåliga förhållanden än oss, spelar ingen roll vart i världen det sker. Det är just det här som vi vinner på, både på hemmaplan samt bortaplan.

Vi ska inte heller glömma den “feministiska” regeringen som vi tydligen har och “är stolta över” som inte gör något för att kunna hjälpa dem kvinnor som blir sålda som sexslavar i Libyen, inte heller borgar media ska vi glömma heller som enbart bryr sig om vad som sker i västvärlden & vad som är viktigare än detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.